Tilaus- ja toimitusehdot

Tuotteiden toimitus

Toimitan tuotteitani tällä hetkellä vain Suomeen. Normaali toimitusaika varastossa olevista tuotteista on 3-7 arkipäivää tilauksen -vastaanottamisesta. 

Hinnat

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euromääräisinä (EUR) ja ne sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä käsittely- ja toimituskuluja. Salliva design pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, kun kyseessä on selvä hintavirhe. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan verkkokaupassa sitä, että tuotteen hinta on selvästi ja merkittävästi poikkeava tuotteen normaalista hinnasta (esim. tuotteella ei ole hintaa ollenkaan tai tuotteen hinta on 0,00€). Tällaisessa tapauksessa asiakkaan oletetaan ymmärtävän hinnan olevan virheellinen, koska se poikkeaa niin selvästi normaalista hinnasta.

Toimitustavat

Kirjelähetys: Posti tuo tilauksen antamaasi osoitteeseen 2-7 arkipäivän kuluessa siitä, kun tilauksesi on käsitelty ja jätetty toimitettavaksi. Voit halutessasi valita toimitukseksi noudon. Tämä tapahtuu Salon Freimistä, Mariankatu6, 15110 Lahti. Jos haluat seurantakoodin tuotteellesi, laitathan siitä miulle viestiä joko tilauksen ”lisätiedot”-kohtaan tai jotain muta kautta. Lähetän sinulle erilliset maksutiedot tästä. Postin plus-merkki maksaa 1,50€. Lähettäjä ei vastaa tilauksen kuljetuksesta. 

Toimituskulut

Kassa laskee toimituskulut painon mukaan.

 Jos haluat tuotteelle seurantakoodin, ilmoitathan siitä tilauksen ”lisätiedot” -kohdassa. Laitan sinulle siitä erilliset maksutiedot. Tämä kustantaa 1,5€ (postin Plus-merkki)

Korvikset lähetetään hyvin pakattuna tukevassa laatikossa. Lähettäjä ei ole vastuussa mikäli tuotteiden kuljetuksessa on ongelmia tai tuote on vioittunut kuljetuksen aikana.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Vaihto- ja palautusoikeus

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuotteen, olethan minuun ensin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@salliva.com.

Tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa, käyttämätön, vahingoittumaton ja täysin myyntikuntoinen. Mikäli näin ei ole, tuotetta ei voida hyvittää. Asiakas vastaa palautuskustannuksista itse.

Kun palautus on vastaanotettu, käsitelty ja hyväksytty, rahat palautetaan suoraan asiakkaan tilille.

Virhe- ja ongelmatilanteet

Jos huomaat tuotteessa virheen, se ei vastaa tilaustasi tai se on vioittunut/kadonnut kuljetuksessa, olethan minuun sähköpostitse yhteydessä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7 päivän kuluessa. Tuotteet pakataan asiallisesti ja lähetetään tukevassa laatikossa. Lähettäjä ei ole vastuussa matkalla hajonneesta lähetyksestä.

Huomaathan, että kaikki tuotteet ovat uniikkeja, käsin tehtyjä ja niissä saattaa esiintyä esim pieniä säröjä joka ei kuitenkaan tee tuotteesta rikkinäistä.

Muuta

HUOM!! jos haluat tilaamallesi paketille seurantakoodin, laitathan siitä erillisen viestin joko tilauksen yhteydessä ”lisätiedot”-kohtaan tai jotain muuta kautta. Postin plus-merkki-maksaa 1,5€.

Pidätän oikeuden hintojen ja toimitusehtojemme mahdollisiin muutoksiin. Asiakkaan tulee tutustua kulloinkin voimassaoleviin toimitusehtoihin.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee Sinua sähköpostitse osoitteessa: info@salliva.com

Pyrin vastaamaan sähköposteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.